skip to Main Content
Anvelope all season

Ce inseamna anvelope all season? Acestea reprezinta combinatia ideala intre anvelopele de iarna si anvelope de vara, concepute pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului, cu compromisuri minime fata de anvelopele sezoniere, de iarna sau de vara.

Anvelopele pentru toate anotimpurile sunt proiectate pentru a fi flexibile si adaptabile atat conditiilor meteorologice de iarna, cat si celor din sezonulde vara. Aceste anvelope sunt de obicei recomandate pentru regiuni cu ierni blande. Pe flancul acestora se regaseste marcajul, M+S, ce le confera legalitatea pentru utilizarea in sezonul rece. De asemeni, cele cu performante mai ridicate sunt omologate si inscriptionate si cu logo 3PMSF, respectiv garantia unei sigurante crescute la rularea in sezonul rece.

Consultati acum oferta de anvelope all seasons pe AnveloSHOP.ro. Toate cauciucurile sunt noi si dispun de garantie producator de minim 2 ani.

Consultati acum oferta de anvelope all seasons pe AnvelopeMAG.ro. Toate cauciucurile sunt noi si dispun de garantie producator de minim 2 ani.

Back To Top