skip to Main Content

Servicii foarte buna

Calitatea serviciilor este foarte buna, isi consiliaza clientii, ofera toate informatiile necesare.

Fara probleme

Nu am intampinat probleme. Comanda s-a facut online, pret foarte bun comparativ cu alte site-uri. Coletul l-am primit foarte repede .

Foarte multumit

Produsele au ajuns in 24 ore. Am primit informatiile solicitate despre DOT. Produse noi. Preturi bune. Livrare rapida. Foarte multumit.

Va multumesc!

Tot procesul s-a derulat foarte bine! Personalul a fost excelent! Va multumesc!

S-au miscat foarte repede

Cei de la AnveloSHOP s-au miscat foarte repede, anvelopele au fost livrate foarte repede, de pe o zi pe alta desi a fost o perioada aglomerata pentru toti curierii.

Sunt foarte multumit de experienta avuta, anvelopele au ajuns la mine in 24 ore si toate 4 cu dot din 2021.

Recomand!

Comunicare foarte buna cu consultantii de vanzari. Amabili, profesionisti, foarte bune cunostinte in domeniu. Proces usor de alegere a produselor si de plata. Cu siguranta voi mai cumpara si in viitor, de asemenea recomand fara rezerve si altora.

Totul a decurs perfect!

Totul a decurs perfect. Comunicarea cu magazinul a fost facuta prin telefon si prin email. Mi-au oferit un discount pentru ca am gasit aceleasi anvelope un pic mai ieftine la alte magazine.

Recomand!

Am avut nevoie de serviciul asistenta clienti pentru a verifica DOT-ul anvelopelor. Foarte prompti si seriosi! Multumiti de produsele comandate si de serviciile oferite clientilor. Recomand!

Back To Top