skip to Main Content

Totul a decurs perfect!

Totul a decurs perfect. Comunicarea cu magazinul a fost facuta prin telefon si prin email. Mi-au oferit un discount pentru ca am gasit aceleasi anvelope un pic mai ieftine la alte magazine.

Recomand!

Am avut nevoie de serviciul asistenta clienti pentru a verifica DOT-ul anvelopelor. Foarte prompti si seriosi! Multumiti de produsele comandate si de serviciile oferite clientilor. Recomand!

O sa revin!

Informare despre produs foarte profesionala, deservire ireprosabila in 24ore, angajatul magazinului dl. Filip nu profesionist, ci foarte profesionist. Precis voi mai apela la aceasta firma.

Multumit!

Despre anvelope nu pot inca sa ma pronunt intrucat abia le-am montat. Personalul de la Relatii cu clientii este de nota 10; mi-au raspuns civilizat si cu promptitudine la toate intrebarile.

Site foarte bine organizat!

Site-ul este foarte bine organizat iar personalul foarte grijuliu. A doua zi de la comanda am fost sunat de cineva de la magazin ca sa mi faca un rezumat al comenzii si sa mi ceara o ultima confirmare inainte sa livreze cauciucurile. Cauciucurie au ajuns a doua zi, rezultand intr-o zi de asteptare si inca un pic.

 

Multumit!

Procesul de plasare a comenzii este unul rapid si nu implica pierdere de timp, iar relatia cu personalul ce se ocupa de relatii cu clienti este una de bun augur, intrucat acestia de fiecare data recomanda un produs avantajor pentru cumparatori, raportat la calitate pret.

Nota 10!

Personal de incredere si cu experienta! Nota 10! Comunicarea la superlativul absolut! Multumesc! Comanda sigura, alegerea exacta a specificatiilor. Informatii exacte despre produse. Promptitudiea telefonica pentru a cere detalii despre produse. Personal de incredere si cu experienta! Nota 10!

Personal amabil si profesionist!

Personal amabil si profesionist. Criteriul a fost pret mai bun comparativ cu alte firme locale (Suceava), transport gratuit si posibilitate de a alege din varietatea de marci!

Deschisi si saritori!

Am facut comanda, am sunat la magazin in legatura cu niste intrebari, am primit raspuns prompt si multumitor, sunt foarte deschisi si saritori.

Back To Top