skip to Main Content

Pret competitiv!

Toata procedura de alegere a bunurilor, identificarea acestora, comanda, etc. a fost foarte usor de parcurs. Pret competitiv, promisiune de livrare rapida.

 

Experienta placuta! Recomand!

Experianta de cumparare a fost placuta, de la timpii de livrare pana la consultanta cu dep. de relatii cu clientii. Preturi competitive, recomand!

Experienta placuta!

Am avut o experienta placuta cu acest magazin de unde am primit prompt ce am comandat. Totul de calitate. Pretul excelent, colaborarea cu cei din firma la superlativ si expedierea prompta.

 

Recomand!

Magazin de incredere, preturi reale, servicii de calitate. Recomand!

Sunt multumit!

Sunt multumit de produsele comandate si voi apela cu incredere la serviciile oferite.

Experienta placuta!

Experienta placuta, usor de implementat. Feedback-ul angajatilor a fost rapid, livrarea de asemenea.

Foarte multumita!

Foarte multumita de servicul cu clientii. Foarte amabili, si atenti la caracteristicile produselor comandate, impiedicandu-ma sa fac o greseala in achizitionarea unor jante nepotrivite ca dimensiuni.

Sunt foarte multumit!

Am comandat prin telefon. Operatorul a fost foarte de treaba, am avut ceva intrebari cu referinta la mai multe modele de anvelope, pana la urma a reusit sa ma lamureasca. Sunt forte multumit de modul in care este pregatit operatorul.

Livrare in avans!

Am sunat la numarul de telefon de pe site sa verific stocul si am fost asistat pas cu pas pentru efectuarea comenzii, iar livrarea a fost cu o zi in avans fata de termen.

Back To Top