skip to Main Content

Livrare anvelope si jante la AUTO DIN se face prin curierat rapid oriunde in tara! Puteti verifica statusul comenzii dvs pe site-ul firmei de curierat in baza AWB-ului primit prin SMS dupa procesarea comenzii.

livrare anvelope si jante

VERIFICARE STATUS LIVRARE COMANDA:

Transportul anvelopelor si jantelor este realizat in cel mai scurt timp si in cele mai bune conditii prin cele mai mari firme de curierat rapid la nivel national.

Astfel asiguram livrare anvelope si jante achizitionate de pe site-ul nostru, prin principalele firme de curierat din Romania.

*In caz de: perioade de vanzari intense ( Black Friday, sarbatori de iarna, schimbari de anvelope intre sezoane vara/iarna, etc), drumuri inchise, vreme nefavorabila pe timp de iarna, inundatii sau alte conditii speciale, nu putem asigura si garanta livrarea produselor intr-un intervalul de timp normal, precum in majoritatea timpului. Acest aspect tine doar de firma de curierat si de conditiile meteo / starea traficului. Va multumim de intelegere.

Dupa confirmarea comenzii veti fi tinut la curent despre status-ul livrarii, prin mail si SMS; de asemeni puteti consulta status livrare direct online site-ului firmei de curierat. Puteti verifica astfel, in ce zona se afla coletul dvs. pe durata transportului, accesand unul din link-urile de mai sus ale firmelor de curierat (Introduceti numarul AWB-ului trimis prin SMS in casuta de cautare).
Back To Top