skip to Main Content
Anvelope agro-industriale

Anvelope agro-industriale pentru orice utilaj agricol sau utilaj industrial, indiferent de gama de aplicatie. Gama variata pentru orice aplicatie, cauciucuri de excavator, de tractor, de trailer, de incarcator, de stivuitor etc. Toate profilele de anvelope comercializate sunt concepute la cele mai inalte standarde europene de siguranta si calitate, si prin urmare pot fi folosite in diverse conditii meteo si de suprafata de lucru.

Cauciucurile au fost testate pe diferite tipuri de teren, pentru a garanta proprietatile ridicate pe care le ofera, necesare in aplicatia agricola si industriala. Comercializam doar anvelope agricole noi, care sunt stocate in depozite acoperite, la adapost de bataia soarelui sau precipitatii, care le-ar putea afecta eventual calitatea si durata de utilizare.

Consultati acum oferta de anvelope agro-industriale pe AnveloSHOP.ro. Toate cauciucurile sunt noi si dispun de garantie producator de minim 2 ani.

Consultati acum oferta de anvelope agro-industriale pe AnvelopeMAG.ro. Toate cauciucurile sunt noi si dispun de garantie producator de minim 2 ani.

Back To Top