skip to Main Content

Onesti si serviabili

Am comandat 4 anvelope Michelin Crossclimate 2 SUV. Au fost foarte amabili si mi-au raspuns repede la intrebarea legata de DOT si oferta de la Michelin. Onesti si serviabili.

Profesionisti

Profesionisti, rapizi si seriosi. Site prietenos, comanda rapid livrata

Recomand

Am discutat cu unul din angajatii magazinului cerandu-i detalii despre comanda. Mi s-a raspuns frumos si la obiect. Recomand.

Un magazin de 10

Foarte usor de plasat comanda. Produse exact ca pe site. Un magazin de 10!

Anvelopele aveau DOT bun

Am gasit anvelopele cautate, am cerut niste informatii care lipseau (DOT). Le-am primit destul de repede, am plasat comanda si am platit la curier. Anvelopele aveau DOT bun si pretul era mai bun decat la competitori.

Preturi bune

Comunicare rapida si prompta la fiecare comanda. Preturi bune. DOT anvelope comunicat foarte rapid. Putine magazine online oferta aceste informatii rapid si prompt.

Totul a decurs OK

Avand nevoie de 2 anvelope de vara, am cautat pe internet si asa am dat peste acest magazin. Am efectuat comanda, am primit confirmarea si in 2 zile lucratoare am primit si anvelopele. Totul a decurs OK.

Multumim overall

Livrare in 2-3 zile, dot destul de recent (am comandat anvelope in 2 dimensiuni si nu avut exact acelasi dot, dar diferenta era de 1-3 saptamani. Foarte de treaba si prompti. Multumim overall!

Foarte multumit

Am ales acest magazin, in primul rand, pentru ca anvelopele dorite aveau un pret sensibil mai mic fata de cele ale altor magazine. In al doilea rand, pentru ca oferta includea transportul gratuit. Am fost foarte multumit de comunicarea cu vanzatorul, precum si de rapiditatea livrarii produselor comandate.

Back To Top