skip to Main Content

Calitatea serviciilor este foarte buna, isi consiliaza clientii, ofera toate informatiile necesare.

Nu am intampinat probleme. Comanda s-a facut online, pret foarte bun comparativ cu alte site-uri. Coletul l-am primit foarte repede .

Produsele au ajuns in 24 ore. Am primit informatiile solicitate despre DOT. Produse noi. Preturi bune. Livrare rapida. Foarte multumit.

Cei de la AnveloSHOP s-au miscat foarte repede, anvelopele au fost livrate foarte repede, de pe o zi pe alta desi a fost o perioada aglomerata pentru toti curierii.

Informare despre produs foarte profesionala, deservire ireprosabila in 24ore, angajatul magazinului dl. Filip nu profesionist, ci foarte profesionist. Precis voi mai apela la aceasta firma.

Personal de incredere si cu experienta! Nota 10! Comunicarea la superlativul absolut! Multumesc! Comanda sigura, alegerea exacta a specificatiilor. Informatii exacte despre produse. Promptitudiea telefonica pentru a cere detalii despre produse. Personal de incredere si cu experienta! Nota 10!

Am cerut informatii despre produsul dorit prin aplicatia de chat si am primit raspuns rapid, apoi am facut comanda. Specificatiile produsului au fost conform discutiei.

Produsele au fost livrate la timp. Pentru fidelizare am primit si un cadou. Recomandam cu caldura! In urma analizei, cei de la anveloshop.ro au avut pretul cel mai mic pentru produsul cautat. In plus, prin plasarea comenzii sustinem economia locala, societatea avand sediul in orasul nostru de resedinta.

Magazin de incredere, preturi reale, servicii de calitate. Recomand!

Toata procedura de alegere a bunurilor, identificarea acestora, comanda, etc. a fost foarte usor de parcurs. Pret competitiv, promisiune de livrare rapida.

 

Magazin de incredere, preturi reale, servicii de calitate. Recomand!

Experienta placuta, usor de implementat. Feedback-ul angajatilor a fost rapid, livrarea de asemenea.

Back To Top