skip to Main Content

Totul a decurs perfect. Comunicarea cu magazinul a fost facuta prin telefon si prin email. Mi-au oferit un discount pentru ca am gasit aceleasi anvelope un pic mai ieftine la alte magazine.

Am avut nevoie de serviciul asistenta clienti pentru a verifica DOT-ul anvelopelor. Foarte prompti si seriosi! Multumiti de produsele comandate si de serviciile oferite clientilor. Recomand!

Despre anvelope nu pot inca sa ma pronunt intrucat abia le-am montat. Personalul de la Relatii cu clientii este de nota 10; mi-au raspuns civilizat si cu promptitudine la toate intrebarile.

Site-ul este foarte bine organizat iar personalul foarte grijuliu. A doua zi de la comanda am fost sunat de cineva de la magazin ca sa mi faca un rezumat al comenzii si sa mi ceara o ultima confirmare inainte sa livreze cauciucurile. Cauciucurie au ajuns a doua zi, rezultand intr-o zi de asteptare si inca un pic.

 

Procesul de plasare a comenzii este unul rapid si nu implica pierdere de timp, iar relatia cu personalul ce se ocupa de relatii cu clienti este una de bun augur, intrucat acestia de fiecare data recomanda un produs avantajor pentru cumparatori, raportat la calitate pret.

Personal amabil si profesionist. Criteriul a fost pret mai bun comparativ cu alte firme locale (Suceava), transport gratuit si posibilitate de a alege din varietatea de marci!

Am facut comanda, am sunat la magazin in legatura cu niste intrebari, am primit raspuns prompt si multumitor, sunt foarte deschisi si saritori.

Am achizitionat 4 anvelope online printr-un proces rapid in care am gasit toate informatiile necesare alegerii produselor conform criteriilor si specificatiilor, respectiv am fost incantat sa primesc anvelopele intr-un timp scurt, conform criteriilor alese.

Am comandat pentru prima data la magazinul AnvelopeMag si sunt foarte multumit de comunicarea cu vanzatorul. Aveam nevoie sa primesc produsele a doua zi si prin bunavointa vanzatorului s-a rezolvat aceasta problema cu profesionalism. Recomand.

A fost alegerea mea sa cumpar de la acest magazin si nu m-am inselat. Am montat anvelopele cumparate si nu au fost depistate defectiuni la montare. Urmeaza sa urmaresc comportarea inlauntrul termenului de garantie.

Amabilitatea, promtitudinea si seriozitatea personalului, de nota 10+. Au marfa de calitate, preturi decente, promtitudine, corecti cu DOT-ul.

Totdeauna cand am comandat, am fost sunata sa confirm comanda, nu am asteptat mult, s-a vorbit in termeni politicosi!

Back To Top